Träffpunkten

Välkommen till Träffpunkterna i kommunen

Träffpunkterna i kommunen har fått ett uppsving. Det är trevligt att bara komma dit och prata med varandra. Sådan verksamhet är socialt berikande och en viktig ingrediens i åldrandets välmående. Träffpunkterna sorterar under Fritidsförvaltningen, Aktiv Fritid.

Träffpunkten i centrala Vallentuna Är öppen måndag till fredag kl 10-15 med få undantag.
Träffpunkten Karby Vadavägen 2, intill Össeby IP är öppen måndagar klockan 10.30-12.30.
Träffpunkten Kårsta 4H:s klubblokal, Äppellunden, Kårstavägen 311 är öppen torsdagar kl 13-15.

Träffpunkterna serverar kaffe/te, smörgåsar och hembakat till förmånliga priser. Föreningar har också möjlighet att låna lokaler i mån av tillgång. På Träffpunkterna erbjuds allehanda aktiviteter såsom sittgympa, frågesport, allsång, bridge med mera.

Vill du veta hur programmet ser ut för månaden finns det att hämta på papper eller digitalt eller genom att kontakta Anette Fahlcrantz, samordnare Aktiv Fritid, tel 08-587 856 97, sms 076-641 56 97, mejl anette.fahlcrantz@vallentuna.se. Information om Träffpunkterna hittar du på kommunens hemsida, på Facebook och muntligt/skriftligt för besökare på plats.

Välkommen till Träffpunkterna i kommunen

Vad vill just du med Träffpunkterna? Den viktiga verksamheten med social samvaro kan fyllas med olika innehåll eller bara vara som samlingsplats en eller flera gånger i veckan. Vad tycker du? Hur vill du ha det? Hör av dig till ordförande Gunnel Orselius-Dahl, eller undertecknad, som är utsedd av styrelsen att representera SPF Vallentuna i Föreningsrådet, vars uppgift är att komma med råd och idéer för verksamheten, eller Anette Fahlcrantz.

SPF Seniorerna serverar lördagskaffe fjärde lördagen i månaden kl 12.30-15.
Kommande datum är  23/9, 28/10, 25/11 samt 23/12. Inbjudan skickas ut i mejl inför varje tillfälle.

Mona Beck Andersson
070-310 61 16
beckandersson(at)gmail.com

OBS! När SPF ansvarar för lördagskaffet bjuder vi på Monas goda bakverk! Öppet för alla – välkomna!

Klicka HÄR (kommunens hemsida) för mer information eller HÄR (Facebook)

VÄLKOMMEN TILL TRÄFFPUNKTERNA